Trainingsacteren

De brug van theorie naar praktijk
Als trainer weet je als geen ander dat het voor cursisten lastig is om de waardevolle dingen die je ze leert te integreren in hun dagelijkse praktijk. Oefening baart kunst, luidt het gezegde. Cursisten met elkaar laten oefenen heeft grote nadelen. Hun spel benadert vaak onvoldoende de realiteit en de feedback die ze aan elkaar geven is niet altijd even zuiver.

De meerwaarde van een professionele acteur
Als trainingsacteur geef ik cursisten de kans om in een veilige setting te oefenen met
situaties die lastig kunnen zijn. Mijn spel is realistisch en mijn feedback is altijd opbouwend en to the point. Ik vind het belangrijk om maatwerk te leveren door in mijn spel rekening te houden met de leervraag van de deelnemer. Minstens even belangrijk is het om feedback te doen aansluiten bij de aangegeven leerwensen.

Ervaring
Het is inmiddels meer dan 25 jaar geleden dat ik met trainingsacteren begon, en ik wil dit nog heel lang blijven doen. Het is een prachtig vak. Het is leuk, uitdagend, leerzaam, en het geeft me de kans om iets voor anderen te betekenen. Ik ben overtuigd van de kracht van het ervarend leren. Een training is ideaal om in een veilige omgeving te kunnen experimenteren met nieuw gedrag. In mijn loopbaan heb ik met allerlei verschillende beroepsgroepen gewerkt, leerkrachten, leidinggevenden, vuilnisophalers, maatschappelijk werkers, advocaten, baliemedewerkers, consultants, huisartsen, enz enz.

Meedenken
Ik vind het erg interessant om samen met trainers na te denken over de verschillende werkvormen en oefeningen die mogelijk zijn binnen een training. Ik denk graag met je mee zodat je training leuker, afwisselender, en effectiever wordt.

Trainingen waar ik veel ervaring in heb
Assertiviteit, Adviesvaardigheden, Timemanagement, Omgaan met agressie,
Ziekteverzuimgesprekken, Sollicitatiegesprekken, Mediation, Scheidingsbemiddeling, Verhoortechnieken, Communicatiestijlen, Interculturele communicatie, Functionerings-
gesprekken, Beoordelingsgesprekken, Slechtnieuwsgesprekken, Leidinggeven, Coaching, Persoonlijke effectiviteit, Onderhandelen, Opvang en nazorg, Competentiemanagement, Conflicthantering, Verkoop, Stresshantering.

Uitnodiging
Wil je meer informatie of wil je verder van gedachten wisselen over mogelijkheden tot samenwerking, neem dan contact met me op via email info@majnu.nl of bel me op 06-14897544