“The greatest gift that you can give to someone is your presence” – Thich Nhat Hanh


Wat is een empathiesessie?

In een Empathiesessie heb je de ruimte om te delen wat je bezig houdt zonder te worden onderbroken, beoordeeld of geanalyseerd en zonder advies te krijgen als je er niet om gevraagd hebt. Je hebt de ruimte om te delen waar je mee worstelt, je verdriet, of waar je maar liefdevolle aandacht voor nodig hebt. Ik ben dan bij jou aanwezig met mijn volledige aandacht en ik volg jou in wat je hebt te delen.

Wat is het effect van een empathiesessie?

Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat zo’n sessie kan helpen bij het genezen van oude en nieuwe wonden, het krijgen van innerlijke duidelijkheid voor het nemen van besluiten, het zuiveren van oordelen die je hebt tegenover jezelf of anderen, en meer.