“Door theoretische modellen te koppelen aan praktijksituaties, heeft Majnu mij zeer goed geholpen in het leren feedback geven en het confronteren van mensen. Ik kreeg op een visuele manier inzicht op mijn handelingen in bepaalde situaties. Daarnaast bood hij mij de kans om te oefenen met de handvatten die hij mij gaf. Hij creëerde een veilige oefensituatie die mij zelfvertrouwen gaf om echt de praktijk in te gaan. Kortom, op een hele fijne en helpende manier ben ik gecoacht door Majnu. Zeker aan te raden!”

Astrid van Dam, orthopedagoog Stichting Abrona.

astrid-rond

……………………………………………………………………………………………

“Majnu heeft me gecoacht bij het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Hij deed dit op een plezierige en respectvolle manier. Hij kwam snel to the point en wist me op creatieve manieren aan het denken en aan het werk te zetten. Groot voordeel vond ik dat hij als acteur goed in staat is een overtuigend en geloofwaardig rollenspel voor te leggen. Ik kan me voorstellen dat dit een extra kwaliteit is die hij tijdens zijn coaching veel gebruikt. Hij hielp mij om me goed (en succesvol!) te presenteren bij de sollicitaties.”

Johnny de Kraker, psycholoog en verpleegkundige.

Johnnyrond

……………………………………………………………………………………………

“Als ‘young professional’  heb ik een coachingstraject bij Majnu gevolgd. De gesprekken met Majnu zijn ontspannen, ook als het over zware onderwerpen gaat. Hij weet in ieder gesprek de rode draad te herkennen. Dankzij zijn ervaring als trainingsacteur maakt hij een probleem (en mogelijke oplossingen!) grijpbaar. Dat helpt me om wat ik leer meteen te gebruiken tijdens mijn werk en in mijn sociale leven. Ik kan het iedereen aanraden die zich op een doelgerichte manier verder wil ontwikkelen!”

Myrthe van Midde, coördinator  Dokters van de Wereld. Myrthe rond

…………………………………………………………………………………………

“In the past three months Majnu has been an excellent coach. He has customized his  coaching skills to fit my needs. 
I very much appreciate his capacity for guiding you to find solutions to the topics you want to work on. He challenges you to be your best and helps you find the tools within you to rise up to your full potential. I highly recommend Majnu.”

Julieta Giordano, key account manager and inside sales ECCO Shoes.

Julietarond

……………………………………………………………………………………………

“I worked with Majnu for a few months and it was a great experience. He has lots of experience, and is very gentle but effective in his coaching method. Highly recommended!”

Rick de Gaay-Fortman

……………………………………………………………………………………………..

“Ik heb bij Majnu een aantal sessies Loopbaan Coaching gehad.
Majnu is een integer en vriendelijk persoon, die mij door zijn doen en laten meteen op mijn gemak stelde. Hij gaf mij de ruimte om mezelf te zijn, zonder dat ik af kon dwalen. Er was een duidelijke focus. Per sessie werden er realistische doelen gesteld, maar nam hij ook de tijd om onderwerpen uit te lichten en vooral uit te leggen. Ik heb erg veel aan de coaching van Majnu gehad.”

Anna Hermsen, verkoopmedewerker.

……………………………………………………………………………………….

“Majnu is een heel fijne coach. Ik denk nog vaak terug aan de inzichten die ik tijdens onze gesprekken heb opgedaan. Veel van hem geleerd!”

Sanne Westra, jurist.

……………………………………………………………………………………….


“Majnu komt snel tot de kern en biedt praktische handreikingen om direct toe te passen of te oefenen. De modellen die hij gebruikt zijn helder en eenvoudig en geven direct aan waar het knelpunt zit. Ik heb zijn methodes als zeer verhelderend ervaren. Daarbij komt dat het prettig is om te werken met Majnu; hij is heel professioneel, ontspannen en sympathiek!

Marije, zelfstandig ondernemer.

………………………………………………………………………………………….

“Bij Majnu heb ik een coachingstraject gevolgd op diverse terreinen: van assertiviteits-
oefeningen tot rollenspellen voor assessments, Majnu had voor iedere situatie goede voorbeelden, oefeningen en met name verhelderende inzichten die me zeker hebben geholpen. Al met al  een aanrader voor starters: juist aan het begin van je carrière kan je veel baat hebben bij een coachingstraject van Majnu.”

Claudia, juridisch medewerker.