Individuele coaching

Voor wie?
Je kunt bij mij terecht voor zowel werk gerelateerde- als persoonlijke vraagstukken  op het gebied van communicatie, relaties, en samenwerking. Wil je bijvoorbeeld meer openheid, authenticiteit, en gelijkwaardigheid in je relaties? Dan help ik je graag op weg.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin verhelderen we je coachingsvraag en kan ik je vertellen hoe ik tewerk ga. Na deze kennismaking mag je beslissen of je een coachingstraject wil starten. 

Ik werk met verschillende methodieken als geweldloze communicatie, transactionele analyse, systemisch werk en voice dialogue. Ik ben betrokken, empathisch, geduldig, en op een respectvolle manier  confronterend.

Naast mijn werk als coach ben ik ook trainer en trainingsacteur.

Locatie
Ik maak gebruik van een coachruimte in het centrum van Utrecht op loopafstand van Utrecht Centraal en ik werk ook online met Zoom.

Neem de eerste stap
Spreekt dit je aan en ben je benieuwd wat ik als coach voor jou kan betekenen? Wat je dan kan doen is heel makkelijk. Neem contact met me op. In een gratis en vrijblijvend gesprek   bespreken waar je tegenaan loopt en zal ik je vertellen wat ik voor je kan doen. Na afloop kan je beslissen of je een coachingstraject wil starten.