Individuele coaching

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen belangrijk. Je wilt niet stilstaan maar groeien, leren en met plezier aan het werk zijn. Deze groei gaat niet altijd vanzelf. Je komt drempels tegen die je onzeker doen voelen. Sommige hindernissen kan je zelf weghalen en bij andere kan je wat externe hulp gebruiken. Ik help je graag daarbij!

Voor wie?
Je kunt bij mij terecht voor zowel werk gerelateerde- als persoonlijke vraagstukken  op het gebied van communicatie, relaties, zingeving en samenwerking. Wil je bijvoorbeeld meer openheid, authenticiteit, en gelijkwaardigheid in je relaties? Dan help ik je graag op weg.

Wat ik je te bieden heb

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin verhelderen we je coachingsvraag. In de sessies die daarop volgen werken we aan het verkrijgen van inzicht in je situatie en werken we aan nieuwe manieren om ermee om te gaan. In de meeste gevallen duurt een traject tussen de 6 en de 8 sessies.

Ik werk veel met methodieken als geweldloze communicatie, transactionele analyse, en voice dialogue. Ik ben betrokken, empathisch, geduldig, en op een respectvolle manier  confronterend.

Naast mijn werk als coach ben ik ook trainer en trainingsacteur.

Locatie
Ik maak gebruik van een coachruimte in hartje Utrecht op loopafstand van Utrecht Centraal. Mocht het praktischer voor je zijn om in een andere locatie te werken dan kunnen we dit natuurlijk met elkaar bespreken.

Neem de eerste stap
Spreekt dit je aan en ben je benieuwd wat ik als coach voor jou kan betekenen? Wat je dan kan doen is heel makkelijk. Neem contact met me op. In een gratis en vrijblijvend gesprek   bespreken waar je tegenaan loopt en zal ik je vertellen wat ik voor je kan doen. Na afloop kan je beslissen of je een coachingstraject wil starten.