Mijn logo vertelt iets over mijn persoonlijke achtergrond. Ik ben in Chili geboren. De gekleurde golvende vorm die je onder mijn naam ziet, is afgeleid van de vlag van de inheemse volkeren van Zuid-Amerika, de Wipala. In mijn kindertijd heb ik in het noorden van Chili gewoond en met dit logo eer ik de voorouders van mijn geboorteland. De Wipala staat ook symbool voor inclusie. Alle kleuren, alle volkeren, horen erbij. Het logo is een dynamisch en kleurrijk, net als het leven.

In ons leven zijn we constant in ontwikkeling. We leren nieuwe dingen en we lopen ook tegen hindernissen aan. Vaak lukt het ons goed om zelfstandig de juiste weg te vinden en soms kunnen we daar externe hulp bij gebruiken. Ik help graag mensen om te ontdekken hoe ze bewuster om kunnen gaan met lastige situaties in hun werk en privé. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens in staat is om zich vrij te voelen en gelukkig te zijn. Vanuit deze overtuiging doe ik met veel liefde mijn werk.

Ik heb verschillende trainingen ontwikkeld om, d.m.v. Verbindende Communicatie, de samenwerking binnen organisaties te verbeteren. Verbindende Communicatie is een praktische manier om transparant met elkaar te communiceren. Het is een middel om het vertrouwen in elkaar te doen groeien en om wezenlijk contact met elkaar te maken zodat je waardevolle (werk)relaties kunt opbouwen.