“Sinds enige jaren werk ik in mijn trainingen graag samen met Majnu Michaud. Majnu ervaar ik als een allround trainingsacteur. Met zijn subtiele en voor deelnemers realistisch en geloofwaardige spel, weet hij de leerervaring van de deelnemers te optimaliseren. Naast zijn spelkwaliteit heeft Majnu ook veel aandacht voor het leerproces van de deelnemer en kan hij tijdens de nabespreking, of tijdens de analyse van de situatie heel scherp benoemen wat er speelt. Intuïtie en interesse in menselijke interactie spelen hierbij een belangrijke rol. Dit wordt door deelnemers altijd als zeer oprecht, prettig en effectief ervaren. Naast zijn meesterschap in het werk is het ook gewoon fijn om met Majnu samen te werken. Lekker nuchter en direct!”

Raoul Christen, trainer.

 Raoul rond

 


 

“Majnu is een trainingsacteur die diverse rollen op een goede manier kan neerzetten. Het is niet bedreigend voor studenten, want hij weet aan te haken aan het niveau waarop deze student op dat moment zit om vervolgens een stap verder te gaan om samen het leereffect te krijgen. Ook de feedback is opbouwend en geeft hij heel specifiek aan wat erg prettig was in het gesprek en wat voor effect dat had. Ook de leerpunten worden in termen van consequenties en effect behandeld. Als docent is hij fijn om mee samen te werken, omdat Majnu goed aanvoelt wat er tijdens de les gebeurt en daarop steeds op de juiste manier inspringt waarbij hij zijn kwaliteiten als acteur en als communicatietrainer inzet. In vele opzichten ervaar je de kennis en kwaliteiten van Majnu, zonder dat hij deze etaleert. De lessen zijn een waar samenspel en voor de studenten een goede en veilige manier om eigen communicatievaardigheden eens onder de loep te nemen.”

Fenneke Goutbeek, docent/trainer Politieacademie.

Fenneke rond


“Majnu is een professionele trainingsacteur met eenuitstekende deskundigheid in menselijk gedrag. Voor mij is hij de specialist in het respectvol teruggeven van wat gedrag oproept in een bepaalde situaties. In trainingen creëert hij een sfeer waarin mensen durven te leren en genieten van het leren.”

Erick Wijsman, trainer NID Consultancy.

 Erick rond


“In januari 2013 heeft Majnu zijn talenten ingezet tijdens één van de scholingsdagen in een leiderschapstraject voor leidinggevenden.
Het werd een intensieve en leerzame middag. Majnu is in staat om deelnemers op hun gemak te stellen. Hij zet heel precies het gedrag neer waarmee deelnemers willen oefenen en geeft zeer zorgvuldig en opbouwend feedback. Deelnemers voelen zich daardoor vrij te experimenteren waardoor maximaal rendement uit deze werkvorm wordt gehaald. Het was een plezier om met Majnu samen te werken.”

Gabriele Bos, trainer Parenticom.

Gabrielle rond


“Majnu is een goede acteur. Je voelt en ervaart de ervaring. Knap dat hij de deelnemers aan een training kan motiveren, gerust kan stellen en vervolgens meteen in een situatie meeneemt. Hij begrijpt en speelt in op de leermomenten en stopt op de juiste momenten. Mijn medewerkers vinden het daardoor oké, doen actief mee en vinden het een leuke uitdaging om rollenspellen met Majnu te oefenen. Zijn feedback na het rollenspel is duidelijk, helpend, leerzaam en concreet.”

Kitty Sliepen, teammanager Rijksoverheid.

Kitty rond