Majnu portret zwartwit vierkant
Wie ben ik

Mijn naam is Majnu Michaud (1965).  Ik woon in Utrecht. Na het volgen van een lerarenopleiding en een acteursopleiding ben ik als trainingsacteur gaan werken. Na ruim 20 jaar intensief trainingsacteren heb ik mijn werkveld uitgebreid naar training en coaching.

Coaching

In ons leven zijn we constant in ontwikkeling. We leren nieuwe dingen en we lopen ook tegen hindernissen aan. Vaak lukt het ons goed om zelfstandig de juiste weg te vinden en soms kunnen we daar externe hulp bij gebruiken. Ik help graag mensen om te ontdekken hoe ze bewuster om kunnen gaan met lastige situaties in hun werk en privé. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens in staat is om zich vrij te voelen en gelukkig te zijn. Vanuit deze overtuiging doe ik met veel liefde mijn werk.

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie staat centraal in mijn werk. Ik heb verschillende trainingen ontwikkeld om, d.m.v. Verbindende Communicatie, de samenwerking binnen organisaties te verbeteren. Verbindende Communicatie is een praktische manier om transparant met elkaar te communiceren. Het is een middel om het vertrouwen in elkaar te doen groeien en om wezenlijk contact met elkaar te maken zodat je waardevolle (werk)relaties kunt opbouwen.