Majnu portret zwartwit vierkant
Wie ben ik

Mijn naam is Majnu Michaud (1965).  Ik woon in Utrecht. Ik kom uit een gezin waarin maatschappelijke betrokkenheid gestimuleerd werd. Dat is van grote invloed geweest op wie ik geworden ben. Na het volgen van een lerarenopleiding en een acteursopleiding ben ik als trainingsacteur gaan werken. Na ruim 20 jaar intensief trainingsacteren merkte ik dat ik  mensen graag individueel wilde begeleiden in hun leerproces. Daarom heb ik toen verschillende coachopleidingen gevolgd en ben ik als coach aan het werk gegaan.

Waarom coach ik

In ons leven zijn we constant in ontwikkeling. We leren nieuwe dingen en we lopen ook tegen hindernissen aan. Vaak lukt het ons goed om zelfstandig de juiste weg te vinden en soms kunnen we daar externe hulp bij gebruiken. Ik help graag mensen om te ontdekken wat ze kunnen inzetten om effectiever en bewuster om te gaan met lastige situaties in hun werk en privé. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens in staat is om zich vrij te voelen en gelukkig te zijn. Vanuit deze overtuiging doe ik met veel liefde mijn werk.

Hoe coach ik

In een coachingstraject krijg je meer inzicht in jezelf en ontdek je de concrete stappen die je kan zetten om je doel te bereiken, zodat je daarna zelfstandig verder kan. Naast traditionele gesprekstechnieken maak ik ook gebruik van methodes als Voice Dialogue, Transactionele Analyse, ACT, Geweldloze Communicatie, NLP, en trainingsacteren. Ik werk permanent aan mijn professionaliteit door trainingen en opleidingen te volgen. Ik ben geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Naast Nederlands spreek ik ook vloeiend Spaans en Engels.

Waar coach ik

Ik coach in Utrecht. Mijn werkruimte is op loofafstand van station Utrecht Centraal. Andere locaties zijn in overleg mogelijk.