What We Need staat online!
Mijn droom om Geweldloze Communicatie (GC) centraal te laten staan in mijn leven en in mijn werk wordt steeds tastbaarder. Jaren geleden leerde ik GC kennen via een serie trainingen die gegeven werd bij de Vrijwilligers Academie in Amsterdam. Ik werd snel gegrepen door de kracht van kwetsbaarheid en authenticiteit die zo kenmerkend is voor het werken met GC. Beetje bij beetje ben ik daarna GC gaan integreren in mijn werk als coach en trainer en afgelopen jaar nam ik het besluit om me volledig op GC te gaan richten. Zo ontstond het idee om What We Need op te richten. De website www.whatweneed.nl staat sinds enkele weken online en ik volop bezig met het geven van trainingen en coaching op basis van GC bij diverse organisaties.

Share if you careShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone