Veelgestelde vragen

1. Is het intakegesprek echt gratis en vrijblijvend?
Ja, het kost je niets en je bepaalt achteraf of je met een coachingstraject wilt starten.

2. Hoe lang duurt een coachingstraject?
Dat is verschillend. Over het algemeen zijn 4 à 6 sessies voldoende. We houden samen in de gaten in hoeverre je doel bereikt is en wanneer het tijd is om een afsluitende sessie in te plannen.

3. Met welke regelmaat vinden de sessies plaats?
Dat bepalen we na elke sessie in overleg met elkaar. Vaak zitten er twee a drie weken tussen de sessies. Belangrijk is dat het voor jou een prettige en effectieve regelmaat is.

4. Kan ik zelf bepalen wanneer ik stop met het traject?
Ja, als je vindt dat je voldoende hebt geleerd om zelfstandig verder te gaan dan geef je dat aan en sluiten we het traject af. Ook als je merkt dat je geen progressie maakt, kan dat een reden zijn om te stoppen. Als ik merk dat je je doel bereikt hebt of dat er weinig vooruitgang is dan zal ik dat met je bespreken zodat je kan beslissen hoe je verder wilt.

5. Coaching spreekt me aan maar misschien heb ik ook training nodig. Bied je dat ook aan?
Ja, in een coachingstraject zit soms ook een stukje training. Ik heb veel ervaring met communicatietrainingen over thema’s als assertiviteit, onderhandelingen, persoonlijke effectiviteit enz. In het intakegesprek kunnen we dit bespreken en zal ik je een passend aanbod doen zodat je krijgt wat je nodig hebt.

Zit je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met me op en ik zal je vraag beantwoorden.

button